Positionering en strategie

We kijken samen naar jouw marketingvraagstukken en door onze nieuwe kijk op zaken kunnen we tot andere inzichten komen. We werpen een blik op de strategie, de uitwerkingen en de marketingcampagnes. Door hiermee aan de slag te gaan creëren we een consistente lijn in jouw strategie met als doel de zichtbaarheid te vergroten.

Communicatiepartner inschakelen

Social Media beheren

Social Media is een van de snelst groeiende marketingtools wereldwijd! Een bericht is zo geplaatst, maar de kunst is om creatief, uniek en consistent te zijn. Jouw boodschap moet gezien, gehoord en begrepen worden

Het kan lastig zijn om elke week nieuwe content te creëren of om de tijd te vinden om bezig te zijn met Social Media. Jouw Social Media kanalen uitbesteden is dan ook logische stap. Buro Social helpt je graag bij het creëren van een goede strategie, een content flow en het analyseren van de data!

Social Media beheren

Blog teksten

Blog teksten die pakkend zijn vanaf de eerste letter! Dat wil je op je website en Socials, maar zelf schrijven lukt niet, je hebt te weinig tijd of je hebt geen idee wat je moet schrijven. Daarom ben je hier: je wilt het overlaten aan de specialisten. Wij zijn de creatievelingen die goede teksten uit onze mouwen schudden.

Je kunt aan ons een onderwerp doorgeven en wij doen voor jou het onderzoek! We gaan opzoek naar goede bronnen die jouw blog kunnen versterken en schrijven voor jou de volledige tekst.

Blog teksten laten schrijven

Anouk van Buro Social is een kei in het neerzetten van jouw bedrijf!

Mirjam Dreijer van ROOTZ!

Ik had een nieuwe huisstijl nodig. Anouk heeft voor mij een prachtige nieuwe huisstijl verzorgd. Anouk is meedenkend, enthousiast en werkt snel. Top!

Julian Hendriks van Topclass Chauffeursdiensten

Ik had met spoed een kaartje nodig voor in de kerstpakketten. Anouk luisterde goed naar wat ik wilde en heeft dit binnen een dag gerealiseerd. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Luc Kuiper van Lucse pakketten

Anouk luistert aandachtig om te achterhalen wat de bedoeling is, is flexibel en punctueel in de uitvoering. We zijn heel tevreden!

Mieke Nauta van de Hanzehogeschool Groningen

Anouk heeft veel tijd besteed aan mijn website. Het creatieve meedenken en het vormgeven van een site waar ik mezelf, mijn werk en intenties in herken.

Monique Goemans van Moospoos

Anouk is snel van begrip en dit maakt dat ze snel kan schakelen. Ze creëert goede commerciële content en ze denkt graag mee. Hierom werk ik graag met haar samen.

Marjory Simonides van Marjorydenktmee

Laatste berichten

Meer berichten

Over Buro Social

Wij zijn Buro Social! Een bedrijf met een passie voor ondernemen, communicatie en creativiteit! Wij houden van simpel en duidelijk. Daarom willen wij sessies waardevol, enthousiast en leerzaam maken voor elke ondernemer! Of het nu gaat om een inspiratie uur, een strategische sessie of een telefoonafspraak het doel is dat jij duidelijkheid hebt.

 

 

 

Over Buro Social
© Buro Social 2020
Ontwikkeling: Convident