Blog teksten

Blogs laten schrijven

Een blogpagina maakt jouw online communicatie compleet. In een blog belicht je één specifiek onderdeel van jouw product of dienst uit. Doe je dit volgens de Google richtlijnen? Dan draagt deze blog ook bij aan jouw online vindbaarheid. Hoe dit precies in elkaar steekt, weten we bij Buro Social.

Content creatie

Het schrijven van een blog kun je zien als content marketing. Je richt je aandacht met deze content op een specifiek onderwerp. Dit kan betrekking hebben op een product of dienst, maar ook op nieuwe ontwikkelingen of behaalde successen. Frequent bloggen heeft veel meerwaarde voor je website. Google smult namelijk van nieuwe content. Hierdoor komt jouw website hoog in de zoekresultaten te staan mits je de gevraagde content kunt bieden. En hoe kom je nou aan die specifieke content? En hoe bouw je een blog op? Buro Social knows how!

Houd je beste vriend tevreden

We starten met een gezellige, interactieve sessie over jouw wensen en behoeftes. Dit kan zowel online als offline. Ondanks dat we houden van het digitale tijdperk is Buro Social ook fan van persoonlijk contact.

Uit deze sessie pakken we een aantal topics die geschikt zijn voor verschillende blogs. We kiezen een eerste topic en Buro Social start met een onderzoek. We zoeken uit welke content er al online staat en met welke unieke content jij naar buiten kunt treden. We versterken deze teksten, maken het persoonlijk voor jouw doelgroep en schrijven de blog volledig uit. Bovendien schrijven we de blog zo dat hij voldoet aan alle wensen van Google, want dat is natuurlijk je allerbeste, online vriend!

De eerste opzet is gedaan door ons. Hierna ontvangen we graag jouw mening. Het is tenslotte jouw blog, jouw verhaal! Na eventuele aanpassingen is het tijd voor publicatie. Ook dit kun je aan ons uitbesteden.

Ben jij er klaar voor om meer te delen met de online wereld? Jouw expertise te tonen aan jouw klanten en daarbij beter scoren in Google? Wacht niet langer en neem contact met ons op. We staan in de startblokken!


Portfolio

Onze recente projecten.

Noorderpoort Groningen

Noorderpoort Groningen
Positionering en strategie

Snoek Puur Groen

Snoek Puur Groen
Teksten schrijven

Wil je je online vriendenkring uitbreiden? Laten we dan samen aan de slag gaan en blogs schrijven die jouw online zichtbaarheid vergroten én Google blij maken! Informeren naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op.

Ik wil starten met bloggen

Meer informatie over Blog teksten?

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident