Blog teksten

Blogs laten schrijven

Blog teksten die pakkend zijn vanaf de eerste letter! Dat wil je op je website en Socials, maar zelf schrijven lukt niet, je hebt te weinig tijd of je hebt geen idee wat je moet schrijven. Daarom ben je hier: je wilt het overlaten aan de specialisten. Wij zijn de creatievelingen die goede teksten uit onze mouwen schudden.

Hoe gaan we te werk

We starten met een gezellige sessie over jouw wensen en behoeftes. Dit kan zowel online of offline, want ondanks dat we houden van Social Media houden we ook van persoonlijk contact! Je kunt aan ons een onderwerp doorgeven en wij doen voor jou het onderzoek! We gaan opzoek naar goede bronnen die jouw blog kunnen versterken en schrijven voor jou de volledige tekst. Je krijgt de blog eerst in de mail en mocht je aanpassingen willen, is dat altijd mogelijk! Bovendien schrijven we de blog zo dat hij voldoet aan alle wensen van Google, want dat is natuurlijk je allergrootste online vriend!

Let’s get social en plaats de blog vervolgens op de website en/of Social Media kanalen!


Wil je niet alleen een tekst laten schrijven, maar wil je ook dat we het voor je plaatsen? Neem dan een kijkje op Social Media beheer! Hier vertellen we je meer over hoe wij dit kunnen doen!

Meer informatie over Blog teksten?

© Buro Social 2020
Ontwikkeling: Convident