Branding

Een sterke branding voor jouw bedrijf

Adobe, Nike en Apple. Zonder er een beeld bij te hebben, weet je gelijk waar je aan moet denken en dat is de kracht van branding! Ik tover jouw bedrijf om in een sterk merk dat herkenbaar is en dat de juiste klanten aantrekt met behulp van een krachtige branding.

“Your brand is what people say about you when you’re not in the room.” – Jeff Bezos

Veel mensen denken dat branding gaat over logo’s en huisstijlen, maar er komt veel meer bij kijken. Ik creëer een sterke branding voor jouw bedrijf die het mooiste van wie je bent en wat je doet vertaalt naar jouw (potentiële) klanten. Een branding die ervoor zorgt dat je door hen gezien, gehoord en vooral ook begrepen wordt. Kortom, ik vertaal jouw kernwaarden naar een visuele en niet visuele identiteit die jouw bedrijf tot in de puntjes vertegenwoordigt en dat doe ik samen met geweldige experts.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een gezellige en creatieve brainstorm waarin we samen kijken naar hoe we jouw bedrijf (beter) in de markt kunnen zetten. Tijdens deze brainstorm hebben we het onder andere over wie je bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet. Vervolgens gaan we ons helemaal verdiepen in jouw klant en maken we op basis archetypes een overduidelijk klantprofiel.

Na de brainstorm heb je ontzettend veel energie om met jouw bedrijf aan de slag te gaan en kun je natuurlijk niet wachten op de uitwerking van de brainstormsessie. Ik ga alle informatie verzamelen en de onderdelen uitwerken in een handig document. Hierin vind je onder andere een samenvatting van jouw bedrijf, een passende positionering, een concurrentie-analyse en natuurlijk een unieke customer journey. Vervolgens presenteer ik onze inzichten aan jou en bespreken we samen de vervolgstappen.

Kan jij niet wachten om van jouw bedrijf een ontzettend sterk merk te maken?

Neem dan contact met mij op!Wil jij jouw merk uitdragen op Social media?

Wil jij jouw merk uitdragen op Social media, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of heb je simpelweg geen tijd? Geen zorgen! Ik creëer unieke content voor jouw onderneming, waarmee je jouw merk uitdraagt en jouw ideale klant aantrekt.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf online kan bereiken?

Social media marketing uitbesteden

Meer informatie over Branding?

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident