Het ‘Puur Groen’ Magazine is gelanceerd.

Het ‘Puur Groen’ magazine is gelanceerd!

Op een zondagavond zag ik een oproep op LinkedIn voorbij komen. Snoek Puur Groen was opzoek naar iemand die teksten voor hun kon schrijven en op korte termijn beschikbaar was. Ik bedacht mij niet en stuurde Anneke Huisman een bericht.

Hee Anneke,

Leuk dat we een connectie zijn! Ik zag je bericht en ik dacht dat is net wat voor mij. Ik maak met mijn bedrijf magazines en ik schrijf teksten. Het lijkt me leuk om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Groetjes,

Anouk van der veen

Van een leeg A4 naar 9 teksten

Ik ontving van Anneke een lijst met teksten die ze graag zou willen laten schrijven. Over enkele projecten was informatie beschikbaar, maar de meeste teksten moesten geschreven worden aan de hand van interviews. Ik vond het een geweldige klus en wat heb ik wat afgebeld met mensen.

Op 1 november was het dan zover. De eerste editie van het magazine ‘Puur Groen’ werd gelanceerd. In dit magazine lees je alles over groene producten, innovatieve oplossingen en je krijgt een kijke in verschillende inspirerende tuinprojecten. Bekijk hier het magazine vanĀ Snoek Puur Groen

Wil jij nu ook graag een tekst laten schrijven voor magazine, website of iets anders. Neem dan gerust contact met mij op.

 

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident