Nieuwe huisstijl voor Reflexologie Groningen!

Elsbeth kwam juli 2019 naar mij toe met de vraag om haar te helpen met het online zichtbaar maken van haar reflexologie-praktijk. Ze was toe aan een nieuwe, creatieve en unieke wind door haar bedrijf en gaf mij de opdracht om allereerst de huisstijl aan te pakken.

We startten met het maken van een prachtig nieuw logo. Hiervoor is samengewerkt met Sharon, vormgever bij Kihi. Samen bedachten we het logo en zij gaf het vorm. Vervolgens ging ik aan de slag met het creatieve concept voor de nieuwe flyers. De paarse kleur symboliseert de passie die Elsbeth heeft voor haar vak, de kennis die ze heeft van de verschillende stromen en het oplossende vermogen van reflexologie behandelingen. De teksten zijn zo geschreven dat cliƫnten zich herkennen in de mogelijke problemen en weten wat ze te wachten staat als ze in behandeling gaan bij Elsbeth.

Naast het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl zijn we op de achtergrond ook al aan de slag gegaan met het online actiever worden. Zo zijn er artikelen, blogs en updates geschreven die de komende tijd online geplaatst zullen worden!

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident