Reflexologie Groningen

Elsbeth kwam juli 2019 naar mij toe met de vraag om haar te helpen met het online zichtbaar maken van haar reflexologie-praktijk. Ze was toe aan een nieuwe, creatieve en unieke wind door haar bedrijf en gaf mij de opdracht om allereerst positionering en de huisstijl aan te pakken.

We startten met een goed gesprek over wat Elsbeth doet, hoe en vooral waarom. Ze vertelde mij vol overgave over haar vak en liet me van alles zien en voelen. Naar aanleiding van ons gesprek ging ik aan de slag met het schrijven van teksten waarin haar aanpak duidelijk uitgelegd word, maar waarin ook vooral haar kennis en kunde naar voren komt op een nuchtere manier.

Vervolgens begonnen we met het maken van een prachtig nieuw logo. Hiervoor is samengewerkt met Sharon, vormgever bij Kihi. Samen bedachten we het logo en zij gaf het vorm. De kleuren symboliseren de passie die Elsbeth heeft voor haar vak, de kennis die ze heeft van de verschillende stromen en het oplossende vermogen van reflexologie behandelingen.  Over alles is nagedacht en Elsbeth was gelijk enthousiast.

Als laatste ging ik aan de slag met het creatieve concept voor de nieuwe flyers. De teksten zijn zo geschreven dat cliënten zich herkennen in de mogelijke problemen en weten wat ze te wachten staat als ze in behandeling gaan bij Elsbeth. Zie hieronder het resultaat van deze toffe opdracht.

 

 

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident