Promotievideo voor innovatief onderwijs op de Hanzehogeschool

In december mocht ik een promotievideo maken voor de Hanzehogeschool met als doel overtuigen, informeren en activeren. Een mooie kans om als student bij te dragen aan de toekomst van het onderwijs.
 
Ik zat in de les en ineens werd er aangeklopt door mijn docente creativiteit. Ik werd uit de klas gehaald en mijn hart klopte net iets harder dan normaal. Ik had geen idee waarom ik uit het lokaal werd gehaald. Het is namelijk iets wat niet vaak voorkomt op de Hanzehogeschool. Mieke, mijn docente, wist dat ik een eigen onderneming had en ze had wel eens iets van mij voorbij zien komen. Ze vroeg mij op de gang of ik haar wilde helpen met het maken van een video over innovatief onderwijs voor de Hanzehogeschool. Een mooie kans om als student bij te dragen aan de toekomst van het onderwijs! Ik bedacht mij niet en zei direct volmondig ja.

Een groep studenten hadden in 2018 voor het eerst gebruik gemaakt van het online platform Pitch2Peer. Het platform is een online omgeving waarin studenten opdrachten kunnen plaatsen, hierop feedback ontvangen van medestudenten en docenten en feedback kunnen geven. Onder begeleiding kwam een groep van vijf studenten op 18 december bij elkaar om te kijken naar deze nieuwe manier van lesgeven. De studenten gingen aan de slag met verschillende tips en tops en waren erg enthousiast bezig. Tijdens deze meeting wurmde ik mij in de vreemdste bochten om de perfecte beelden te schieten.

Het was voor mij de allereerste keer dat ik geen vlog maakte, maar een echte video met interviews en al. Van je allereerste video leer je het meest. Hierover vertel ik binnenkort meer!

De video heeft als doel om mensen die Pitch2Peer niet kennen te overtuigen van de kracht van een online platform en de toekomst hiervan. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Bekijk de video dan hieronder.

Ben je benieuwd wat voor content ik voor jou kan maken? Neem dan contact op met mij.

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident