Referenties

Onze referenties

Lees hier wat onze klanten van ons vinden

Mieke Nauta - Hanzehogeschool Groningen

Anouk luistert aandachtig om te achterhalen wat de bedoeling is, is flexibel en punctueel in de uitvoering.
We zijn heel tevreden!

Referentie bekijken

Jan Dokter - Dokwerk

Anouk heeft samen met mij de content van de website van mijn bedrijf vorm gegeven. Dit ging verder dan alleen de teksten. Het ging over de opbouw, de logica van de website, de vindbaarheid in zoekmachines etc. Anouk beschikt over up to date en gedegen kennis van al deze zaken. Daarbij is het heel prettig samenwerken. Als het nodig is zoeken we elkaar even op, maar ook via mail en andere communicatiemiddelen was het snel schakelen. Het resultaat was dan ook dan we in no-time de website online hadden. De website past perfect bij de stijl die ik zoek bij de identiteit van mijn bedrijf en Anouk voelt daar haarfijn aan en helpt je dan ook goed om dit consistent door te voeren. Ik krijg alleen maar positieve reacties op de website en deze heeft ook geleid tot een aantal leads voor opdrachten. En dat was natuurlijk een van de doelen die ik met de website had. Ook het achteraf toevoegen of aanpassen van content is in no time geregeld. Ik beveel Anouk dan ook met plezier en van harte aan. Ook voor de andere diensten die zij vanuit haar Buro Social te bieden heeft.

Dokwerk

Marjory Simonides - Marjorydenktmee

Anouk is snel van begrip en dit maakt dat ze snel kan schakelen.
Ze creëert goede commerciële content en ze denkt graag mee. Hierom werk ik graag met haar samen.

Referentie bekijken

Monique Goemans - Moospoos

Anouk heeft veel tijd besteed aan mijn website.
Het creatieve meedenken en het vormgeven van een site waar ik mezelf, mijn werk en intenties in herken.

Referentie bekijken

Marion Romeijn- Duobus

Anouk heeft een jonge, frisse blik op Social Media en hoe je je daarop profileert op dit moment. Ze heeft ervoor gezorgd dat onze traffic behoorlijk is toegenomen op de verschillende kanalen.

Duobus

Cynthia van der Graaf - System U

Anouk denkt altijd met je mee, houdt het simpel en behapbaar. Waar onze creativiteit stopt gaat die van haar verder. Ze vormt een duidelijk verhaal en neemt het werk uit handen waar ik alle vertrouwen in heb. Daarnaast is ze makkelijk te benaderen en helder in haar communicatie.

system U

Julian Hendriks - Topclass chauffeursdiensten

Voor mijn bedrijf had ik een nieuwe huisstijl nodig. Anouk heeft voor mij een prachtige nieuwe huisstijl verzorgd, waarna zij tevens de visitekaartjes heeft geregeld. Anouk is meedenkend, enthousiast en werkt snel. Top!

Topclass chauffeursdiensten

Ineke Sijtsema - Massagepraktijk Een goed gevoel

Buro Social heeft een hele mooie video voor mij gemaakt! In deze video komt heel goed over wie ik ben en wat ik doe. Ook is het heel fijn dat ze echt meedachten. Ze hebben namelijk gelijk ook een review opgenomen met een klant, want mezelf promoten vind ik lastig. Het prettigste vond ik dat ik lekker mijn gang kon gaan terwijl ze aan het filmen waren.

Referentie bekijken

Luc Kuiper - Lucse pakketten

Ik had met spoed een kaartje nodig voor in de kerstpakketten van mijn bedrijf. Anouk luisterde goed naar wat ik graag wilde en heeft dit binnen een dag gerealiseerd. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Leo van der Molen - Van der Molen Bouwadvies

Na de beslissing om een nieuwe website te laten bouwen, heb ik Anouk gevraagd om de teksten te verbeteren en waar nodig te herschrijven. Daarnaast heeft ze mij fantastisch ondersteund door met een heldere en kritische blik mee te kijken in het bouwproces van de nieuwe website. Ik zou Anouk zeker aanbevelen en hoop in de toekomst haar nog vaak in te kunnen schakelen!

Van der Molen Bouwadvies

Mirjam Dreijer - Rootz!

Anouk van Buro Social is een kei in het neerzetten van jouw bedrijf!

Referentie bekijken


Meer informatie over Referenties?

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident