Uitwaaien en filmen in Domburg aan zee

Met de Zeeuwse wind door mijn haren filmde ik afgelopen weekend voor ROOTZ! hun Yoga Retreat weekend in Domburg. Het gehele weekend stond in teken van tot jezelf komen, lekker eten en thuiskomen. Mirjam Dreijer van ROOTZ! wilde graag een video die deze sfeer weergeeft.

Vrijdagochtend was het zo ver. Ik haalde Michelle op en samen maakten we ons klaar voor een rit van vier uur richting Domburg (Zeeland). Met het foute uur op vermaakten we ons prima en zongen vals mee met de muziek. De tijd vloog voorbij, maar eenmaal aangekomen op bestemming stond de tijd even stil voor ons gevoel. We reden een lange oprit op waar aan het einde een grote deur voor ons open ging. Monique Goemans van Praktijk Moospoos verwelkomde ons en wees ons naar de kamer waar wij gingen verblijven.  Een prachtige kamer met uitzicht op de tuin.

Een warm welkom

Het weekend startte met een kop thee en een rondleiding door de villa. We liepen langs de imposante deuren van de yogaruimte door naar het overdekte zwembad en de sauna. Eenmaal terug in de villa maakten we ons klaar voor de eerste yoga sessie. Aangezien ik het gehele weekend in beeld ging brengen wilde ik mij eerst verdiepen in yoga om ervoor te zorgen dat ik het juiste beeld liet zien. Ook wilde ik even de kat uit de boom kijken en de deelnemers niet direct opzadelen met een camera. Zij kwamen namelijk ook om tot rust te komen.

Na de sessie schoven we aan tafel waar Niels de lekkerste gerechten voor ons had klaargemaakt. Na het eten bespraken we de vereiste AVG regeltjes en kon het filmen beginnen.

1,2,3 filmen maar!

Zaterdagochtend stond ik om 7 uur beneden met de camera om alles klaar te zetten en ook de voorbereidingen van het ontbijt te filmen. De deelnemers begonnen met hun ochtend yoga sessie en na deze sessie kon ik enkele beelden schieten van hun in actie. In de middag schoot ik nog wat foto’s voor de mensen die aanwezig waren met vrienden of met andere deelnemers die graag met elkaar op de foto wilden. Het was een hele leuke en gezellige groep en je merkte dat iedereen met elkaar klikte. Een soort familie en thuiskomen gevoel.

Na alle foto’s en gekkigheid besloten Michelle en ik nog even samen naar Domburg te gaan. Hier shopten we de winkels af, dronken we een lekker kopje thee en waaide we uit langs de zee. Bij terugkomst was het tijd om foto’s te maken voor ROOTZ! van de massage die tijdens de retreat wordt verzorgd door Praktijk MoosPoos. Michelle ging liggen op de massagetafel en we schoten een aantal plaatjes. Daarna ontvingen wij na elkaar een overheerlijke massage van Monique Goemans.

Eenmaal uitgerust en los begonnen we met het in beeld brengen van de voorbereidingen van het avondeten. Niels en Monique waren al druk in de keuken bezig met het maken van Ayurvedische gerechten. De deelnemers schoven aan en Niels vertelde met passie over deze Ayurvedische keuken. En mijn complimenten, want het eten was heerlijk.

Zaterdagavond was er een Oosters ritueel ingepland. We mediteerden en namen vervolgens een kop warme melk met dadels. Dit zorgt ervoor dat je goed en diep in slaap valt. Ik geloofde er eerst niks van, maar toen mijn hoofd het kussen raakte was ik vertrokken.

Snel en direct resultaat

Zondagochtend had ik alle beelden die ik nodig had voor de video en had ik een eerste versie gemaakt. Ik kon dus meedoen aan de hartmeditatie van Mirjam. Het was een heerlijke meditatie, een die je even bewust maakt van de dingen die in je leven spelen. Na deze meditatie schoven we weer aan voor een heerlijk ontbijt met vers gemaakte smoothies, eieren en broodjes.

De deelnemers gingen in de middag weer de yogaruimte in voor een energieke les. Tijdens deze les bereidde ik de video voor om Mirjam, Monique en Niels de eerste draft te kunnen laten zien. Met tranen in hun ogen bekeken ze de video en met dankbaarheid werd ik omhelst. Een geweldig gevoel om mensen zo blij te maken en precies de reden waarom ik het doe!

Bekijk hieronder de video van ROOTZ! Retreat.

Wil jij nu ook de sfeer laten zien van jouw evenement? Neem dan contact met mij op. 

 

 

 

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident