Waarover moet ik bloggen?!

Bloggen, al veel mensen doen het, maar wat is het nu eigenlijk, waarvoor is het nuttig en waar kun je over schrijven? Zomaar wat vragen die regelmatig voorbij komen. In deze blog inspiratie voor onderwerpen. 

Actualiteiten

Het is heel leuk om actuele dingen te schrijven. Hou de grote nieuwssites in de gaten en kijk of er iets waardevols bijzit over je branche wat jij zou kunnen gebruiken. En nu het net 2018 is, is het leuk om je te focussen op trends in 2018. Wat komt er in 2018 aan wat jouw klanten niet moeten missen?

Een dag op de werkvloer van….

Begin jij je dag met koffie of met thee, wat houd je bezig en waar loop je tegenaan? Blog eens een keer over je eigen dag. Misschien ben jij zelf wel altijd erg nieuwsgierig over hoe iemands zijn dag doorbrengt, maar anderen zijn dat ook.

Geef doe-het-zelf tips

Iedere vakman wordt wel eens geconfronteerd met vragen waarvan ‘ie denkt: “Dat probleem is zo simpel op te lossen. Daar hoeft eigenlijk geen professional aan te pas te komen…”.

Op het eerste zicht lijkt het niet zo slim om doe-het-zelf tips te geven. Het heeft soms wat weg van het op straat gooien van je bedrijfsgeheimen. Jij geeft handzame tips mee en de klant heeft het fijne gevoel dat hij of zij dat varkentje toch maar mooi zelf gewassen heeft. Maar waar het om draait is dat jij een (vertrouwens)band met mensen van vlees en bloed opbouwt.

Beantwoord de 5 meest gestelde vragen van je klanten

Ik neem zomaar even aan dat iedere vakman of -vrouw wel weet met welke vragen en bedenkingen (potentiële) klanten zitten voor ze bij jouw over de drempel stappen. Het zijn van die vragen die jij elke dag een keer of drie – tot vervelens toe – moet beantwoorden. Giet ze in een aantrekkelijke blogpost en verlaag op die manier de drempel voor je klanten.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact met mij op.

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident