Wat kan strategische marketing voor je doen?

Als ondernemer heb je eigenlijk maar één wens: jouw product of dienst verkopen. Uit ervaring weet je dat het juist inzetten van social media en marketing van grote invloed is op de verkoop, de doelgroep die je aanspreekt en je online imago. Je hebt al veel onlinestrategieën geprobeerd, maar je merkt geen groei. Als je spiekt bij de concurrent zie je dat hij wel online succesvol is. ‘Pff, best frustrerend!’ Vraag jij je ook af hoe het nou écht moet? Lees dan vooral even door want Buro Social weet hoe je online scoort.

Je schrijf wekelijks social media posts en verstuurt nieuwsbrieven naar je klanten, maar toch lukt het niet om je product online te verkopen of om interactie te krijgen met je doelgroep. ‘Zo moet het toch?’ of ‘De vorige keer werkte deze strategie toch ook?’ horen wij regelmatig in onze omgeving. Uit ervaring weet Buro Social dat er niet één magische strategie is. Om online succesvol te zijn, heb je een strategie op maat nodig. Je staat niet direct in contact met je doelgroep dus moet je ze met de juiste communicatie weten te bereiken en over te halen. Buro Social helpt jou met het ontdekken en opzetten van deze strategie.

Hoe zien jouw klanten jou?

Voordat je naar buiten communiceert, vinden wij dat je eerst moet weten waar jij, als organisatie voor staat. We beginnen dus binnenshuis: wie ben jij als ondernemer? Hoe wil jij dat klanten jouw bedrijf zien? En waar ligt jouw onderscheidende waarde? Als we weten hoe jij je online wilt positioneren, vinden wij hier een passende communicatievorm bij. Deze communicatievorm is de basis van de strategie. Met onze kennis vertalen wij jouw missie, visie en doelstellingen in de juiste online content. Wij helpen je met het inzetten van de juiste kanalen en brengen structuur aan in je marketingstrategie. Het onderzoek van jouw positionering en doelgroep vertalen we in herkenbare en unieke content die past bij je bedrijf.

De juiste koers varen

Door consistent te zijn in communicatie- en marketinguitingen ga je een duidelijke koers varen met je bedrijf. Als je aan de slag gaat met strategische marketing bij Buro Social stap je af van onzekerheid en alsmaar nieuwe dingen proberen. Het is 2020, dus tijd voor consistentie, professionaliteit en een sterke positionering! 

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident