Marketing & communicatie ondersteuning

Wij begrijpen dat een goed geoliede marketing- en communicatiemachine van onschatbare waarde is voor het behalen van je doelen. Daarom zijn onze diensten gericht op het waarborgen van continuïteit, het handhaven van consistente uitingen en het vrijmaken van jouw tijd, zodat jij je kunt focussen op jouw core-business!


Waarom kiezen voor ondersteuning?


  1. Continuïteit Gewaarborgd: Met onze ondersteuning kun je erop vertrouwen dat je marketing en communicatie blijven draaien, zelfs in drukke tijden. Geen onderbrekingen meer of tijdverspilling, maar een gestroomlijnde en voortdurende inspanning om je doelgroep te bereiken.

  2. Consistente Uitingen: Een sterke merkidentiteit vereist consistente uitingen in al je communicatie. Ons team zorgt ervoor dat je boodschap, toon en stijl naadloos zijn op alle platforms en kanalen, waardoor een betrouwbare en professionele indruk ontstaat.

  3. Focus op het Belangrijkste: Wanneer je jouw marketing en communicatie aan ons toevertrouwt, kun je je richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Je hoeft je geen zorgen te maken over de details van campagnes, contentcreatie en planning - dat is ons vakgebied.Marketing ondersteuning Groningen

Wij zijn jouw marketingpartner!

Hoe gaan we te werk?

1. We starten met een kennismakingsgesprek onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat jullie wensen zijn, waar jullie momenteel tegenaan lopen en wat prioriteit heeft. Daarnaast horen we graag wat jullie doelen zijn op zowel korte termijn als lange termijn, zodat we het proces daarop kunnen inrichten. Het doel van het gesprek is om te onderzoeken of we elkaar kunnen ondersteunen, wat voor ondersteuning er nodig is en hoeveel uren er per week nodig zijn om de doelen van het bedrijf te realiseren.

2. Vervolgens organiseren we een creatieve brainstorm waarin we samen met jou en jouw team kijken naar hoe we het bedrijf (beter) in de markt kunnen zetten. Tijdens deze brainstorm hebben we het onder andere over wie je bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet. Vervolgens gaan we ons helemaal verdiepen in jouw ideale klant en nemen we concurrenten onder de loep.

3. De bevinden van de brainstorm dienen als fundament voor de marketing en communcatie van jouw bedrijf en worden gebruikt als input voor alle uitingen die we samen gaan creeëren. We plannen een vast moment in waarop ik (Anouk van der Veen) bij jou op locatie de marketing en communcatie beheer en/of ondersteun. Het fijne hieraan is dat je een interne marketing en communicatie specialist hebt waar je direct mee kunt sparren. Zijn er aanvullende werkzaamheden nodig? Geen probleem! We werken samen met een team van zelfstandigen met elk hun eigen expertise. 

Wil jij jouw marketing en communicatie uitbesteden?

Heb je een vraag over marketing en communicatie ondersteuning of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. 

Deze bedrijven hebben we geholpen

Onder andere deze bedrijven helpen we op vaste basis.