Tof dat je er bent!

Hey! Mijn naam is Anouk van der Veen en ik ben de creatieve marketeer die het maximale uit jouw marketing wil halen. Mijn energie haal ik uit de inspirerende ondernemersverhalen die ik dagelijks mag vertalen naar krachtige merken en geweldige social media berichten.

Gehoord, gezien en begrepen worden!

Vroeger zei ik altijd: “Later als ik groter ben dan…..”

Totdat iemand aan me vroeg wanneer ik zou starten met het realiseren van mijn dromen? Een vraag waar ik echt wel even over nagedacht heb, want wanneer is later?

Later was voor mij 17 september 2017. De dag waarop ik me inschreef bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels bijna vijf jaar later heb ik mijn dromen waargemaakt. Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, ben fulltime ondernemer en heb veel mogen leren van professionals binnen mijn vakgebied. Ik heb niet alleen geleerd door met mijn neus in de boeken te zitten, maar vooral door gewoon te doen!

Dagelijks vertaal ik het mooiste van wie iemand is en wat iemand doet naar geweldige strategieën, toffe social media berichten en pakkende teksten. Ik vertaal de kernwaarden van een bedrijf en zorg ervoor dat de ondernemers gezien, gehoord en begrepen worden en dat doe ik op mijn eigen manier.

Wil je binnenkort kennismaken?

Laten we dan snel tijd voor een kop koffie inplannen!

Vrijblijvend advies aanvragen