Social media beheer TOET het Toetjesparadijs

TOET het Toetjesparadijs is één van de bekendste hotspots in de stad Groningen. Het is een paradijs voor lekkerbekken en het is een feestje om hier te lunchen! Geniet van alle overheerlijke taarten, toetjes en andere gerechten in dit kleurrijke restaurantje en kijk je ogen uit. 

Het vergroten van de naamsbekendheid van Toetjespost

Naast de overheerlijke toetjes van TOET heeft TOET het Toetjes paradijs ook een ontzettend leuke toetjespost, waarmee je iemand kunt verrassen op zijn of haar verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid. Toch is dit nog niet bij veel mensen bekend en het was tijd om daar verandering in aan te brengen. 

Een smaakvolle fotoshoot

We begonnen met een smaakvolle fotoshoot. Maar liefst 16 mensen wilden vrijwillig op de foto en genoten de hele ochtend van overheerlijke gerechten terwijl ze gefotografeerd werden door Rachelle Bibi. Het resultaat? Een smaakvolle beeldbank om social media mee te veroveren. 

De eerste berichten staan online

Inmiddels zijn de social media berichten voor TOET geschreven en zul je deze de komende tijd voorbij zien komen op zowel Instagram als Facebook!

Volg TOET het Toetjesparadijs en ontdek de kracht van social media beheer.

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident