Wij bouwen aan de online vindbaarheid van Esvebe

Esvebe is hét allround bouwbedrijf uit Zandeweer dat met Groningse nuchterheid mensen hun bouw- en renovatieplannen realiseerd. Het bedrijf is thuis alle takken van de bouwsport. Of het nu gaat om het verbouwen van jouw woning, het aanbouwen van een nieuwe bedrijfsruimte of het herstellen van aardbevingsschade, het team van ESVEBE staat voor je klaar.

Het team van Esvebe bestaat uit jonge en ervaren vakmensen die geen uitdaging uit de weg gaan en van doorpakken weten. Ze begrijpen hun vak, komen afspraken na en denken in oplossingen. Ze maken snel, flexibel en kundig mooie dingen met vooral ontzettend veel plezier in hun vak.

Met hun passie voor de bouw was daarom de website een ondergeschoven kindje geworden. Door de jaren heen waren zowel de techniek als de teksten sterk verouderd. Tijd om daar verandering in aan te brengen!

Nieuwe website Esvebe

Een sfeerimpressie

Dat deze jongens houden van bouwen is overduidelijk!

Wat hebben we gedaan?

Om in bouwtermen te blijven renoveerden we hun website teksten tot frisse, pakkende en duidelijke website teksten, waarin hun passie voor de bouw centraal staat. 

Daarnaast hebben we een uitgebreide fotoshoot gehad, waarin we het werk en de vakmannen van Esvebe hebben vastgelegd. Dit met als doel potentiële klanten inzicht te geven in de kwaliteit die Esvebe levert en hen te laten proeven van de sfeer die er heerst binnen het bedrijf. Je wilt immers wel weten wie je over de vloer krijgt! 

Met deze content op zak zijn we naar NC-websites gegaan. In samenwerking met hen is de nieuwe website van Esvebe gerealiseerd. 

Onderhoud van de website en beheer social media 

We blijven bouwen aan de online zichtbaarheid van Esvebe. Zo helpen we hen bij het creëren van marketing communicatie uitingen, beheren we hun social media en schrijven we maandelijks toffe projectstukken.   

Wil je ook bouwen aan jouw online vindbaarheid? Neem gerust contact met ons op! We staan voor je klaar!