Het verhaal achter de bal

The George, dé app met het verhaal achter de bal voor voetballiefhebbers, groundhoppers en amateurvoetbalclubs. Met de focus op de romantiek van het voetbal, hebben we een doordachte aanpak gehanteerd om de app te lanceren en de voetbalwereld te veroveren met de verhalen buiten de lijnen van het spel. Van het leggen van het fundament voor het bedrijf tot het ontwikkelen van een uniek logo, hier is hoe wij de passie van The George hebben vertaald.

 

Het Fundament van The George App


Voordat The George zijn marketing- en communicatiestrategie kon ontwikkelen, was het cruciaal om een solide fundament voor het bedrijf te leggen. We begonnen daarom met een uitgebreide brainstorm waarin we gekeken hebben naar de kernwaarden, de interne drijfveren en de doelen van The George. Vervolgens hebben we gekeken naar de doelgroepen en hebben we daarbij passende persona’s opgesteld. Door het identificeren van hun behoeften, wensen en verwachtingen, kon The George een app ontwikkelen die perfect aansloot bij hun interesses, namelijk alles wat voetbal mooi maakt!

 

Het logo


Een krachtig logo is essentieel om een sterke merkidentiteit te creëren. We hebben daarom een uniek logo ontwikkelt dat de essentie van de app vastlegt, de romantiek van het voetbal. Het logo is ontworpen om de emotie en passie van het spel over te brengen, terwijl het herkenbaar en aantrekkelijk is voor de doelgroep. Het logo straalt een gevoel van passie, authenticiteit en traditie uit, wat de kernwaarden van The George perfect weerspiegelt.

 

De kracht van content


Content is de drijvende kracht achter de marketing- en communicatiestrategie van The George. Ze hebben hoogwaardige artikelen, meeslepende podcasts en indrukwekkende video rapportages gecreëerd om de verhalen achter de bal tot leven te brengen. Deze content is niet alleen informatief, maar ook rauw, puur en misschien wel een beetje against modern football. We vinden het daarom ontzettend tof dat wij naast de artikelen die geschreven worden door de redacteurs content mogen creëren voor hun social media.