Social media marketing

Stop met 'even iets tussendoor posten' en start met knallen!

Social media is een van de snelst groeiende marketingtools ter wereld. Het is de perfecte plek om jouw merk uit te dragen, maar vaak hebben we geen idee waar we moeten beginnen of hebben we simpelweg geen tijd. Laten we stoppen met ‘even tussendoor iets posten’ en laten we samen gaan knallen!

 

In alles wat ik doe staat het vertalen van het mooiste van wie je bent en wat je doet centraal. Ik zorg ervoor dat jouw klanten jou zien, horen en begrijpen en dat doe ik met behulp van authentieke content. Deze content is eerlijk, transparant, oprecht en natuurlijk klantgericht! Je wilt namelijk niet alleen maar mooie plaatjes delen. Nee, jij als ondernemer wil dat mensen jouw merk gaan herkennen. Je wilt ze binden aan jouw bedrijf en je wilt natuurlijk omzet! Als content maker creëer ik commerciële en oprechte content voor jouw organisatie.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een gezellige en creatieve brainstorm waarin we samen kijken naar hoe we jouw bedrijf (beter) zichtbaar kunnen maken op social media. Tijdens deze brainstorm hebben we het onder andere over wie je bent, wat je doet en vooral waarom je dat doet. Bovendien kijken we naar wat je momenteel plaatst op social media en of je jouw boodschap consistent communiceert. Natuurlijk ga ik ook kijken naar hoe vaak je iets plaatst, hoeveel interactie je momenteel hebt en onderzoek ik het aantal betrokken volgers.

Na de brainstorm heb je ontzettend veel energie om met jouw bedrijf aan de slag te gaan en kun je natuurlijk niet wachten op de uitwerking van de brainstormsessie. Ik ga alle informatie verzamelen en de onderdelen uitwerken in een handig document. Hierin vind je onder andere een samenvatting van jouw bedrijf, een passende positionering en een geweldig social media plan. Vervolgens presenteer ik mijn inzichten aan jou en starten we met het creëeren van geweldige content!

Social pakketten

Ik creëer content voor diverse partijen in Nederland en dat doe ik met ontzettend veel passie en plezier. In veel gevallen werk ik op basis van maandelijkse pakketten, maar ik bied je graag de mogelijkheid om te kiezen hoe jij ondersteunt wilt worden.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf online kunnen bereiken? Neem dan contact met mij op.


Portfolio

Onze recente projecten.

Noorderpoort Groningen

Noorderpoort Groningen
Positionering en strategie

Snoek Puur Groen

Snoek Puur Groen
Teksten schrijven

Ik creëer een sterke branding voor jouw bedrijf die het mooiste van wie je bent en wat je doet vertaalt naar jouw (potentiële) klanten. Een branding die ervoor zorgt dat je door hen gezien, gehoord en vooral ook begrepen wordt. Kortom, ik vertaal jouw kernwaarden naar een visuele en niet visuele identiteit die jouw bedrijf tot in de puntjes vertegenwoordigt en dat doe ik samen met geweldige experts. Kan jij niet wachten om van jouw bedrijf een ontzettend sterk merk te maken?

Ik wil meer weten over branding

Meer informatie over Social media marketing?

© Buro Social 2023
Ontwikkeling: Convident