Social Media beheren

Social Media beheren kan lastig zijn, maar je kunt het ook uitbesteden!

Social Media is een van de snelst groeiende marketingtools wereldwijd! Een bericht is zo geplaatst, maar de kunst is om creatief, uniek en consistent te zijn.

Jouw boodschap moet gezien, gehoord en begrepen worden. Door regelmatig te posten probeer je een voorkeurspositie in het brein van jouw klant te verkrijgen en dat vergt tijd. Het kan lastig zijn om elke week nieuwe content te creëren of om de tijd te vinden om bezig te zijn met Social Media. Jouw Social Media kanalen uitbesteden is dan ook logische stap.

Ons doel is om de voorkeurspositie voor jou te verkrijgen in het brein van de klant. Dit doen we met behulp van creatieve, unieke en waardevolle content voor jouw bedrijf. Dit stemmen we volledig met jou af tijdens een inspiratie uur. In dit uur kunnen we het hebben over de belangrijke aandachtspunten, evenementen en ontwikkelingen die spelen in jouw branche. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij jouw online doelstellingen haalt! Om deze reden analyseren we de gegevens van de kanalen ook voor je, zo kunnen we elke maand de content verbeteren.

Social pakketten

Wij maken content voor iedereen en bieden jou graag de mogelijkheid om te kiezen hoe jij ondersteunt wil worden bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Om deze reden hebben wij verschillende pakketten, maar natuurlijk kunnen we ook op maat aan de slag voor jou!

 


Ook Buro Social als communicatiepartner in crime!

Ben je opzoek naar iemand die jouw marketingteam kan komen versterken of iemand die een keer met je mee kan kijken? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Communicatiepartner

Meer informatie over Social Media beheren?

© Buro Social 2020
Ontwikkeling: Convident