Social media marketing

Social Media hoeft niet lastig te zijn! Wij helpen jou.

Misschien is het wel een van de snelst groeiende marketingtools ter wereld. We hebben het hier natuurlijk over sociale media. Met de nieuwste trucjes, tips en kanalen is een berichtje zo gepost, maar de kunst is om uniek en consistent te zijn. Hierbij kan Buro Social jou een handje helpen.

Na uren speculeren en het kraken van je hersencellen is ‘ie er eindelijk: dé nieuwe Facebook post. Je hebt een globaal beeld over je doelgroep en weet wat je hen kunt bieden, maar weet je zeker dat jouw post in hun tijdlijn verschijnt? Zit je doelgroep eigenlijk wel op Facebook en niet op Instagram? En met welke tone of voice spreek je je doelgroep aan? Dit zijn enkele aspecten die vaak vergeten worden bij het opzetten van een social media strategie. Bij Buro Social zorgen we ervoor dat jouw social media gezien, gehoord en begrepen wordt. Hoe we dit doen? Samen!

Inspiratie uurtje

Het kan lastig zijn om elke week nieuwe content te creëren. Ook komt de tijdsduivel hier vaak bij om de hoek kijken. Toch is consistentie aanbrengen in je social media van groot belang. Door regelmatig te posten verkrijg je een voorkeurspositie in het brein van jouw klant. Samen met Buro Social ga je hiernaar toe werken. We beginnen met een inspiratie uur. In dit uur bespreken we belangrijke aandachtspunten, evenementen en ontwikkelingen die spelen in jouw branche. Met deze informatie gaan wij aan de slag. We creëren creatieve, unieke en waardevolle content voor jouw bedrijf.

Meten is weten

Ook bij Buro Social zijn we nieuwsgierig naar het effect van nieuwe content. Hieromanalyseren we met behulp van online tools het bereik. Deze gegevens delen we met jou zodat we allebei inzicht hebben in huidige situatie. Vervolgens gaat Buro Social stap voor stap de content optimaliseren totdat we die voorkeurspositie in het brein van jouw klant hebben veroverd!

Social pakketten

Wij creëren content voor iedereen en bieden jou graag de mogelijkheid om te kiezen hoe jij ondersteunt wil worden. Je kunt jouw social media al uitbesteden vanaf  € 400,00! Wij bieden verschillende pakketten aan, maar we kunnen ook op maat aan de slag voor jou. Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf online kunnen bereiken? Neem contact met ons op


Portfolio

Onze recente projecten.

Noorderpoort Groningen

Noorderpoort Groningen
Positionering en strategie

Snoek Puur Groen

Snoek Puur Groen
Teksten schrijven

Klaar voor een ijzersterk social media plan? Buro Social zit voor je klaar om te starten met een inspiratie uurtje. Kom je gauw langs?

Nu aan de slag!

Meer informatie over Social media marketing?

© Buro Social 2021
Ontwikkeling: Convident