Website teksten, pakkend vanaf de eerste letter.

Bij Buro Social begrijpen we dat de juiste woorden het verschil maken. Jouw website teksten vormen de ruggengraat van je online marketing. Ze moeten niet alleen informeren, maar ook overtuigen. Waarom? Omdat deze teksten de sleutel zijn tot het succesvol aantrekken en behouden van klanten.

Waarom pakkende website teksten het verschil maken


Goede website teksten leveren klanten op:

We zeiden het al: je website teksten zijn het fundament van je online marketing. Wanneer de basis goed is, is de kans groot dat je gemakkelijk veel meer nieuwe klanten binnenhaalt. Zorg dus altijd eerst dat je website teksten good to gozijn, voordat je investeert in andere onderdelen van je online marketing. 

Laat website teksten het werk voor jou doen: 

Omdat jij deze tekst nu leest, hoeven wij je niet nogmaals via een e-mail of telefoontje uit te leggen waarom jij wilt investeren in nieuwe website teksten. Gebruik je website teksten altijd als dé bron van informatie. Zo kun je hier altijd naar doorverwijzen en geeft dit het laatste zetje in de verkoop van je product of dienst.

Kom bovenin de zoekresultaten:

Je website teksten zijn de beste manier om te investeren in SEO. Door sterke website teksten te laten schrijven laat je Google weten dat je bedrijf er één is om te onthouden voor in de zoekresultaten. Je kunt vanuit hier bouwen aan jouw vindbaarheid op specifieke zoekwoorden.
De juiste woorden maken het verschil.

Hoe gaan we te werk?

1. We starten met een kennismakingsgesprek onder het genot van een lekker kopje koffie. We verdiepen ons in jouw bedrijf. Zo kijken we onder andere naar welke diensten je aanbiedt, waar jij het verschil maakt voor jouw klanten, waar het bedrijf voor staat en natuurlijk waar je op gevonden wilt worden. 


2. Voordat we starten met je website teksten, doen we een SEO zoekwoordenonderzoek. Zo onderzoeken we welke zoekwoorden we het beste kunnen gebruiken om je website teksten te schrijven. Daarnaast nemen we de huidige website onder de loep om te kijken over ook andere optimalisaties doorgevoerd kunnen worden.

3. Na het doornemen van het persoonlijke websiteplan en de SEO scan uitslag gaan wij pas écht voor jou aan de slag. We zetten onze vingers op het toetsenbord en laten onze creatieve ideeën de vrije loop. Wij schrijven een goede tekst die gebaseerd is op de scan en de tekst bevat onze creativiteit.


4. Elke website tekst wordt gecontroleerd door een externe proofreader. Zo voorkomen we taal- en grammaticafouten en controleren we of een tekst goed leesbaar is voor een potentiële klant. Kortom, we waarborgen de kwaliteit van de teksten!

Deze bedrijven hebben we geholpen

Benieuwd naar welke websites wij geschreven hebben? Neem een kijkje op een aantal door ons geschreven websites en ontdek de kracht van pakkende website teksten.