Over Buro Social

Buro Social

Wij zijn Buro Social! Een bedrijf met een passie voor ondernemen, communicatie en creativiteit! Wij houden van simpel en duidelijk. Daarom willen wij sessies waardevol, enthousiast en leerzaam maken voor elke ondernemer! Of het nu gaat om een inspiratie uur, een strategische sessie of een telefoonafspraak het doel is dat jij duidelijkheid hebt.

Wij zijn gek op Social Media, maar persoonlijke communicatie staat bij ons op de eerste plaats. Onze klanten mogen ons altijd mailen, bellen of appen, wij vinden het belangrijk om voor ze klaar te staan. Bovendien vinden we het fantastisch om een kijkje te nemen in de keukens van andere ondernemers, we komen dan ook regelmatig langs bij klanten om even bij te praten. Zo blijven we goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onderhouden we het contact met het bedrijf en de mensen erachter.

We bieden verscheidende diensten aan, zowel op het online- als op het offline-gebied. Ons doel is om jou te helpen met het behalen van jouw doelstellingen en daar gaan we graag over in gesprek! Je kunt bij ons terecht voor onderstaande diensten en nog veel meer!

 

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.Jouw communicatiepartner in crime!

Weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer informatie over Over Buro Social?

© Buro Social 2021
Ontwikkeling: Convident